Red je Pakketje heet nu officieel Instabox

Logistiekprofs op 3 februari 2022 | 2 minuten leestijd

Vanaf deze maand heet Red je Pakketje officieel Instabox. De pakketbezorger werd in 2021 al overgenomen door het Zweedse Instabox. Sam Rohn, General Manager van Instabox Benelux: “Onze organisatie was al gewend aan forse groei. Het combineren van onze beide diensten zorgt ervoor dat we verder versnellen.”

Het Zweedse logtech-bedrijf Instabox nam in mei 2021 Red je Pakketje over, specialist in same day delivery. Onder de naam Instabox biedt het bedrijf sinds deze maand onder éen merk zowel thuis- als kluisbezorging aan. Het aantal pakketkluizen in Nederland wordt de komende maanden fors uitgebreid. Consumenten kunnen bij hun bestelling switchen tussen thuisbezorging en kluisbezorging, ook als een bestelling al onderweg is. 

Sam Rohn: “De consument raakt gewend aan perfecte service en flexibiliteit. Het aanbieden van verschillende bezorgopties is dan ook essentieel voor elke webwinkel. De keuzemogelijkheid voor het gemak van bezorging bij jou thuis of in een pakketkluis in de buurt is uniek.”

Fossielvrije bezorging

Instabox bezorgt alle pakketten fossielvrij. Waar mogelijk met elektrische bussen en anders met busjes die rijden op het fossielvrije HVO100. De uitstoot die daar nog bij vrijkomt, compenseert de pakketbezorger naar eigen zeggen voor 110 procent. Instabox wil later dit jaar alle pakketten elektrisch bezorgen.

Gerelateerde artikelen