Red je Pakketje bezorgt voor Greetz nog op dezelfde dag

Logistiekprofs op 25 januari 2018 | 2 minuten leestijd

Red je Pakketje levert sinds begin dit jaar voor webwinkel Greetz alle bestellingen die nog op dezelfde dag bezorgd moeten worden. “Attent zijn is vaak impuls gedreven. Same day delivery is daarom erg belangrijk voor onze propositie”, aldus Simen Schimmel, directeur bij Greetz. 

Greetz biedt de mogelijkheid om bestellingen die op werkdagen voor 13:00 uur worden geplaatst, nog dezelfde dag te bezorgen. Het gaat dan om cadeauartikelen zoals taarten, bloemen en andere gepersonaliseerde cadeaus. Schimmel stelt dat Greetz mensen in staat wil stellen om ‘op een unieke en impactvolle manier iemand te verassen, zelfs tot het laatste moment.’ Same day delivery speelt daarom een belangrijke rol voor het bedrijf. 

Red je Pakketje geeft consumenten die een bestelling verwachten een tijdvak van een halfuur mee. Via een nauwkeurige track en trace code kunnen zij hun pakket volgen. Dit leidt tot een hoog afleverpercentage, wat voor Greetz een belangrijke voorwaarde is. “Een verjaardagscadeau is bijvoorbeeld alleen op de dag van de verjaardag relevant, daarna niet meer”, zegt Schimmel. 

Integratie

Greetz en Red je Pakketje hebben voor de samenwerking geïnvesteerd in een koppeling via Paazl. Hierdoor is de dienst van Red je Pakketje beschikbaar geworden voor alle webshops die gebruik maken van Paazl.

Gerelateerde artikelen