Prologis verhuurt aan internationaal datacenter

Logistiekprofs op 20 March 2017

Logistiek vastgoedontwikkelaar Prologis heeft alle gebouwen op het Prologis Park Arena in Amsterdam-Zuidoost verhuurd. Op het park huurden Tesla, IKEA en Athlon al ruimte. Dankzij de huurovereenkomst die Prologis vorige week met een internationaal datacenter sloot, is het park nu in zijn geheel verhuurd. 

Het internationaal datacenter huurt een een deel van de gebouwen met een oppervlakte van 6.500 vierkante meter. Het logistieke park in Amsterdam bestaat uit twee gebouwen, waarin ook de andere huurders zijn gehuisvest. Om aan de eisen van de huurders te voldoen en het Prologis Arena Park toekomstbestendig te maken vernieuwde het vastgoedbedrijf de buitenkant van de gebouwen. Hiermee wilde Prologis zowel de uitstraling als de duurzaamheid van de gebouwen verbeteren. 

Bram Verhoeven, country manager, Prologis Benelux: “Wij zijn blij dat we het hele park nu hebben verhuurd. De renovatie past bij ons visie om een lange termijn partner voor klanten, investeerder en gemeenten willen zijn. Daarom blijven we ook investeren in onze bestaande gebouwen.“

Redactie LogistiekProfs