Prologis helpt Coolblue opnieuw bij uitbreiding
11.02.2016 | Branchenieuws

Prologis helpt Coolblue opnieuw bij uitbreiding

Prologis is de wereldwijde marktleider in vastgoed voor logistieke bedrijven en gaat voor Coolblue een distributiecentrum ontwikkelen van 36.000 vierkante meter. Het centrum komt in Tilburg op het Prologis Park. De oplevering zal in het vierde kwartaal van dit jaar plaatsvinden.

Coolblue is in de afgelopen jaar uitgegroeid tot één van de grootste online retailers in de Benelux en die groei wordt nog steeds doorgezet. In 2014 breidde Coolblue al uit op hetzelfde park waar het toekomstige distributiecentrum komt. Destijds ging het om 25.000 vierkante meter. In totaal beschikt Coolblue, na de geplande uitbreiding, over 60.000 m2.

Prologis is blij
Prologis zegt blij te zijn met de nauwe samenwerking dat het bedrijf heeft met Coolblue. “Vanaf het begin zijn wij betrokken wij het faciliteren van de groei van Coolblue. We werken hierin zeer nauw en professioneel samen. Door te beschikken over goede grondproposities zijn we in staat om de expansie van Coolblue te blijven begeleiden met bovendien moderne, a-klasse distributie faciliteiten.”

Coolblue ziet mogelijkheden
Ook de directeur van Coolblue is verheugd met de samenwerking én de uitbreiding. “We zijn in de gelukkige omstandigheid dat onze groei doorzet. De steeds verdergaande bezorgbelofte aan de klant is hier een belangrijke oorzaak van. Klanten weten ons goed te vinden. Om verder te kunnen groeien en onze klanten goed te blijven bedienen willen we snel onze bestaande magazijnruimte opschalen. Prologis kan dit bieden en dat is voor ons zeer belangrijk.”

Prologis
Prologis is een wereldwijd bedrijf en bezit in de Benelux sinds 2016 in totaal ongeveer 1,8 miljoen vierkante meter aan logistiek vastgoed dat door het bedrijf wordt verhuurd. Alleen al in de België, Luxemburg en Nederland heeft Prologis meer dan 5200 klanten. Dit zijn voornamelijk retailers, transportbedrijven, fabrikanten en logistieke dienstverleners. 

Redactie LogistiekProfs

Blijf altijd op de hoogte
Meld uzelf nu aan voor de LogistiekProfs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.


Plaats een reactie (0)

Reageren