Prologis bouwt opnieuw distributiecentrum voor Skechers
27.06.2016 | Branchenieuws

Prologis bouwt opnieuw distributiecentrum voor Skechers

Vastgoedontwikkelaar Prologic heeft vorige week opnieuw een magazijn opgeleverd. In het Belgische Luik opende Prologic een distributiecentrum van 55.000 vierkante meter voor Skechers.

Het is niet de eerste keer dat de twee bedrijven samenwerken. “Dit warehouse is onderdeel van de 100.000 vierkante meter die Prologis eerder voor Skechers heeft ontwikkeld”, laat Prologis weten. “Het pand is onderdeel van Prologis Park Liège dat direct gelegen is aan de A40, een snelweg vlakbij Luik. Ook ligt het nabij de Duitse grens en slechts op een uur afstand van Brussel.” Het distributiecentrum wordt gebruikt voor de Europese distributie van de producten van de Amerikaanse schoenengigant.

Sophie Houtmeyers, vice president van Skechers:  “We zijn blij om deze capaciteit toe te voegen aan ons Europees distributienetwerk. Dit extra warehouse is zeer waardevol om onze groei te faciliteren.” Bram Verhoeven, country manager bij Prologis Benelux, vult aan: “Onze samenwerking met Skechers dateert al uit 2002, toen we voor hen 25.000 vierkante meter gingen ontwikkelen.  In 2009 expandeerden we met 25.000 extra vierkante meter. En in 2015 tekenden we voor de verhuur van nog eens 55.000 vierkante meter.”

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren