Prologis bouwt dc in Waalwijk voor vloeraanbieder Tarkett
Bouw & Vastgoed 27.09.2019 | Branchenieuws

Prologis bouwt dc in Waalwijk voor vloeraanbieder Tarkett

Prologis bouwt in Waalwijk een distributiecentrum van 26.000 vierkante meter. Het pand bestaat uit twee units, waarvan 14.000 meter wordt verhuurd aan Tarkett, een internationale aanbieder van vloeroplossingen. De resterende meters worden speculatief gebouwd. 

De eerste paal van de logistieke site ging op donderdag de grond in. Het pand komt te staan op Prologis Park Waalwijk, waar de aanbieder van logistiek vastgoed inmiddels over 100.000 vierkante meter beschikt. 

Het gebouw krijgt duurzaamheidskeurmerk BREEAM-NL Very good. Tarkett, een nieuwe klant van Prologis, huurt er 14.000 vierkante meter. De leverancier van vloeroplossingen zocht een logistieke hotspot om door te kunnen groeien. 

De oplevering van het pand staat gepland voor medio 2020. Op Prologis Park Waalwijk zijn mogelijkheden tot verdere groei; in totaal kan Prologis er tot 210.000 vierkante meter ontwikkelen. "Deze ontwikkeling is onderdeel van een masterplan dat wij speciaal ontwikkelden voor het gebied", aldus Gina Helmold, VP Head of Developments Prologis Benelux.


Plaats een reactie (0)

Reageren