Primark zoekt 150 medewerkers voor nieuw distributiecentrum

Logistiekprofs op 31 October 2016

Primark zoekt voor haar distributiecentrum in Roosendaal 150 nieuwe medewerkers. Er is vooral vraag naar reachtruck chauffeurs, allround orderpickers en laders/lossers. DSV Solutions gaat het logistieke centrum runnen.

Kleding en accessoires van de modegigant worden vanuit de havens van Rotterdam en Antwerpen naar het distributiecentrum op bedrijventerrein Borchwerf II in Oud Gastel bij Roosendaal gebracht. Vanuit daar gaat de voorraad naar Primark-winkels in de Benelux en Frankrijk. 

Randstad is verantwoordelijk voor het aannemen van de 150 nieuwe medewerkers. De beschikbare vacatures zijn onder te verdelen in reachtruck chauffeurs, allround orderpickers en lader/lossers, zowel fulltime als parttime. Het gaat om dag- en ploegendiensten van maandag tot en met zaterdag”, schrijft het uitzendbureau in een persbericht.

Primark startte vorig jaar met de bouw van het mega-dc voor een bedrag 26 miljoen euro. Logistics Capital Partners (LCP) ontwikkelt het nieuwe distributiecentrum op een perceel van zestien hectare. Het eerste deel, van bijna zes hectare en twintig meter hoog werd deze zomer opgeleverd. Daar wordt later nog drie hectare van twintig meter hoog aan toegevoegd.

Redactie LogistiekProfs
Afbeelding: StripeSarchitects