Praxis plaatst pakketkluizen in winkels
23.01.2017 | Branchenieuws

Praxis plaatst pakketkluizen in winkels

Praxis gaat binnenkort fungeren als afhaalpunt voor online bestellingen. De bouwmarkt installeert pakketautomaten bij haar vestigingen.

In de testfase installeert het de pakketautomaten in drie filialen in Tilburg. Het gaat om pakketkluizen van Parcel4me, dat de pakketten in de kluizen aflevert."Parcel4me plaatst de pakketautomaten op drukke locaties waar mensen in hun dagelijkse routine voorbij komen. Praxis is hiervoor dan ook een goede samenwerkingspartner: goede parkeermogelijkheid, goed bereikbaar en dichtbij de consument", aldus Jacob Kiestra van Parcel4me in een persbericht.

Parcel4me werkt onder meer samen met PostNL voor het afleveren van pakketten. Consumenten kunnen bij het bestellen kiezen voor de optie ‘Onbemande pakketautomaat’ en vervolgens een automaat op de voor hen gewenste locatie uitkiezen. De pakketkluizen bij de Praxis-filialen worden net buiten de winkels geplaatst, zodat consumenten deze 24 uur per dag kunnen openen. Consumenten ontvangen bij het afleveren een bericht op hun telefoon, waarmee ze toegang krijgen tot de desbetreffende kluis.

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren