PostNL start met installatie van smart home devices
01.11.2017 | Branchenieuws

PostNL start met installatie van smart home devices

PostNL breidt zijn dienstverlening 'achter de drempel' verder uit met de installatie van smart home devices. Eerder startte PostNL al met het in elkaar zetten van online besteld meubilair bij mensen thuis. 

Dat tekent Twinklemagazine.nl nadat Rob Hafkenscheid, Managing Director van PostNL tijdens het evenement 'Binnenkomen met services' aankondigde dat PostNL in Nederland en Vlaanderen start met de installatieservice. Extra services zijn volgens Hafkenscheid het antwoord op specifieke e-commerce uitdagingen in verschillende branches. Woonwarenhuis Flinders start al met de nieuwe service van PostNL voor de installatie van slimme verlichting bij klanten. 

Meubels en witgoed


PostNL biedt sinds juni, door de overname van JP Haarlem Delivery, ook de mogelijkheid om meubels bij klanten thuis in elkaar te zetten. Het jaar ervoor startte de vervoerder al met Extra@Home; een service waarbij de bezorgers zich ook ontfermen over het plaatsen en aansluiten van wasmachines, het in elkaar zetten van tuinsets en het inbouwen van keukenapparatuur.  “Bedrijven en Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar een complete oplossing. Dit gaat verder dan het bezorgen van pakketten alleen. PostNL heeft de ambitie om de dienstverlening aan consumenten ‘over de drempel’ verder uit te breiden", zei Gerrit Mastenbroek, toentertijd directeur Pakketten & Logistiek.Plaats een reactie (0)

Reageren