PostNL plaatst pakketautomaten bij tankstations
Last Mile 26.11.2018 | Branchenieuws

PostNL plaatst pakketautomaten bij tankstations

PostNL heeft pakket- en briefautomaten geplaatst bij vijf vestigingen van SPAR express bij een tankstation. Consumenten kunnen hier 24 uur per dag terecht voor het versturen en ontvangen van pakketten. 

De post- en pakketautomaten staan bij vijf SPAR express winkels bij een Texaco-tankstation in Den Haag, Tilburg, Hardinxveld, Geertruidenberg en Almere. Bij Hardinxveld gaat het om een winkel pal aan de snelweg A15. 

Eerste automaten naast tankstations

PostNL heeft inmiddels zo'n zestig pakket- en briefautomaten in Nederland geplaatst. "Met deze 5 pakket- en briefautomaten zetten we een volgende, innovatieve stap in de proef met de automaat", vertelt Jean-Luc Otten, Business Development Manager bij PostNL. "Het zijn de eerste pakket- en briefautomaten pal naast tankstations. En een van de automaten staat zelfs naast een Texaco langs de snelweg. We zijn heel benieuwd naar de manier waarop consumenten deze automaten gaan gebruiken." 

Post- en pakketautomaat

De automaat bestaat uit een brievenbus met twee openingen en meerdere pakketkluizen. De consument kan hier zeven dagen per week, 24 uur per dag terecht om pakketten te versturen en ontvangen. 

Plaats een reactie (1)

Reageren
  • 28.11.2018 - 09:36 uur | Getjan Lammers

    Mooie Customer Self Service ontwikkeling van dichtbij gezien in PostNL Innovation Studio: goed innovatie platform!