PostNL gaat ook meubels monteren door overname JP Haarlem Delivery

Logistiekprofs op 26 June 2017

PostNL lijft dienstverlener JP Haarlem Delivery in. Het bedrijf is gespecialiseerd in de bezorging en montage van meubels. Met de overname breidt PostNL zijn ‘over de drempel’ service uit.

JP Haarlem Delivery bezorgt en installeert namens veel meubelwinkels in het midden- en hoogsegment bij mensen thuis. Na de overname blijft JP Haarlem Delivery als ‘standalone’ bedrijf opereren onder de vlag van PostNL. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van het eigen netwerk, huidige management en personeel van JP Haarlem Delivery.

PostNL startte vorig jaar al met Extra@Home; een service waarbij de bezorgers zich ook over het plaatsen en aansluiten van wasmachines, het in elkaar zetten van tuinsets en het inbouwen van keukenapparatuur ontfermen. Nu voegt PostNL ook de montage van meubels aan zijn dienstverlening toe. Volgens het bedrijf is daar veel vraag naar bij consumenten. “Bedrijven en Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar een complete oplossing. Dit gaat verder dan het bezorgen van pakketten alleen. PostNL heeft de ambitie om de dienstverlening aan consumenten ‘over de drempel’ verder uit te breiden”, aldus Gerrit Mastenbroek, directeur Pakketten & Logistiek. 

Redactie LogistiekProfs