PostNL en Montapacking helpen middelgrote webshops met same day delivery
23.03.2016 | Branchenieuws

PostNL en Montapacking helpen middelgrote webshops met same day delivery

Fulfilmentbedrijf Montapacking en PostNL gaan bestellingen die bij middelgrote webshops worden geplaatst nog dezelfde dag bij de klant thuis leveren. De middelgrote webshops kunnen hierdoor meer concurrentie bieden aan grotere bedrijven.

Voor de middelgrote webshops kan dit een voordeel opleveren, maar om dat voordeel te verkrijgen moeten zij wel klant zijn van zowel PostNL als Montapacking. PostNL biedt al langer de optie aan voor ‘same day delivery’. Omdat dit veel geld kost, was dit voorheen alleen voor de grote partijen mogelijk. Door meer orders per dag te kunnen bezorgen, hebben de middelgrote bedrijven kans verder te groeien en de concurrentie bij te blijven.

Systemen afstemmen
Naast bezorgingen op dezelfde dag kunnen pakketten die door Montapacking worden verwerkt, ook op zondagavondavond of op een afhaalpunt worden bezorgd. Om de samenwerking tussen PostNL en Montapacking naadloos op elkaar aan te laten sluiten, zijn de systemen aan elkaar gekoppeld. Zo weten de bedrijven van elkaar waar een bestelling zich bevindt.

Snel van start
De service is vanaf komende maandag beschikbaar en biedt landelijke dekking. Voor twaalf uur bestellen betekent dat de order nog dezelfde dag wordt bezorgd bij de klant.

Redactie LogistiekProfsPlaats een reactie (0)

Reageren