PostNL-dochter komt bestellingen installeren
14.07.2016 | Branchenieuws

PostNL-dochter komt bestellingen installeren

PostNL betreedt een nieuwe markt. Het postbedrijf gaat zich met dochterbedrijf Extra@Home bezighouden met het inbouwen van witgoed en keukenapparatuur.

Extra@Home bezorgt de orders bij de consumenten en zal deze vervolgens ook installeren of inbouwen. Het bedrijf wil extra service bieden nu steeds meer producten, waaronder witgoed en keukenapparatuur, online worden besteld. “Met Extra@Home worden niet alleen uw zware pakketten vakkundig bezorgd, wij nemen ook de installatie voor onze rekening”, laat het bedrijf weten.

Uitbreiding
Eerder bezorgde Extra@Home al vrijstaande witgoed en keukenapparatuur en verrichtte daarbij eenvoudige aansluitingen. Bij het inbouwen van het apparatuur zijn in sommige gevallen twee bezorgers/installateurs nodig. “Bij Extra@Home wordt zowel gewerkt met één bezorger als met een team van een bezorger en een bijrijder.” Elke klus wordt daarbij op maat gemaakt. “De kosten van Extra@Home Topservice zijn afhankelijk van een aantal zaken, zoals het volume, het servicetype en de collectie.”

Overname
Om de nieuwe markt te betreden heeft PostNL het bedrijf Witgoed Services B.V. overgenomen. Dat bedrijf, met een vestiging in Nieuwegein, heeft dertig medewerkers in dienst.

Redactie LogistiekProfs 

Plaats een reactie (0)

Reageren