PostNL breidt pakketpunten België uit
Last Mile 26.09.2019 | Branchenieuws

PostNL breidt pakketpunten België uit

PostNL wil groeien in België. Het post- en pakketbedrijf voegt 350 afhaalpunten toe aan zijn Belgische netwerk. De pakketpunten worden de komende weken uitgerold. 

Dat schrijft RetailDetail. Over een paar weken beschikt PostNL in de Benelux over 4.500 eigen locaties, waarvan 1.500 in België. Dit kunnen zowel winkels als horecazaken zijn. “Meer dan twee derden van de consumenten wil niet meer dan 5 kilometer rijden voor de afhaling van een pakketje, tenzij het op een route is die ze vaak rijden. Dankzij de goede verspreiding van de PostNL-locaties beantwoorden we aan deze vraag", aldus Rudy Van Rillaer, directeur van PostNL in België. 

Volgens de Nederlandse marktleider in pakketbezorging is een netwerk van eigen afhaalpunten belangrijk voor de snelheid. Wanneer een pakket bij PostNL wordt aangemeld, is deze binnen 24 uur beschikbaar op het afhaalpunt. Ook als een pakket na tweemaal aanbieden op een locatie niet afgeleverd kan worden, gaat deze binnen de 24 uur naar een PostNL-locatie. Bij externe afhaalpunten kan PostNL die snelheid niet garanderen. 


Plaats een reactie (0)

Reageren