Picnic gaat zeven dagen per week bezorgen
Last Mile 24.04.2018 | Branchenieuws

Picnic gaat zeven dagen per week bezorgen

Picnic gaat boodschappen nu ook op zondag bezorgen. Na een proef in Utrecht, Ede en Veenendaal heeft de app only supermarkt besloten om ook in andere steden zeven dagen per week te leveren. 

Consumenten kunnen bij het plaatsen van hun bestelling nu voor een tijdsslot van twintig minuten op zondag kiezen. Michiel Muller, mede-oprichter van Picnic, stelt dat dit al langer een wens van klanten was. 

Bezorging op zondag is voorlopig alleen in Utrecht, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Leiden en Almere beschikbaar. Binnenkort breidt Picnic de service uit naar andere steden. 

Nieuw distributiecentrum Eindhoven

Vorige week werd bekend dat Picnic de logistieke capaciteit verdubbelt met een nieuw distributiecentrum in Eindhoven. Het nieuwe distributiecentrum beslaat een oppervlakte van circa achttienduizend vierkante meter en is bedoeld voor levering naar Noord-Brabant. Vanaf volgende maand bezorgt Picnic namelijk in Breda en Tilburg. 

Picnic heeft al distributiecentra in Nijkerk en Utrecht. In januari volgde de opening van een distributiecentrum in Diemen, om uitbreiding naar Amsterdam te faciliteren. Met de vierde locatie verdubbelt Picnic zijn logistieke capaciteit; het dc in Eindhoven is bijna net zo groot  als de drie huidige locaties bij elkaar. 

Plaats een reactie (0)

Reageren