Picnic eind mei van start in Rotterdam
11.05.2017 | Branchenieuws

Picnic eind mei van start in Rotterdam

Picnic is gestaag aan het uitbreiden naar het Westen van Nederland. De online supermarkt bezorgt sinds vorige week in Den Haag en Scheveningen. Volgende locatie is Rotterdam.

Ook Schiedam en Vlaardingen zijn binnenkort aan de beurt. In Rotterdam gaat Picnic wijk voor wijk uitbreiden. “Een stad met de grootte van Rotterdam is niet in één keer aan te sluiten”, zegt Michiel Muller tegenover Distrifood. Vanaf 31 maart bezorgt het in de wijk Overschie. In de nieuwe steden is Picnic inmiddels nieuwe bezorgers aan het werven. Voor de nieuwe locaties wordt een wachtlijst verwacht. Consumenten kunnen zich nu al inschrijven.Door eerdere lanceringen weten we inmiddels dat er veel belangstelling is in steden waar we starten. Hoe eerder mensen de app downloaden en zich inschrijven, hoe eerder ze aan de beurt zijn.”, aldus Muller.

Picnic ontving eerder dit jaar een investeringsbedrag van 100 miljoen euro en kan daardoor in rap tempo naar nieuwe locaties uitbreiden. Afgelopen maart opende de online supermarkt een nieuw distribtiecentrum in Utrecht om de groei te faciliteren. 

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren