Picnic blijft fulfilmentcentra bouwen

Logistiekprofs op 1 maart 2022 | 2 minuten leestijd

Picnic opent weer een nieuw distributiecentrum. Vanaf volgend jaar gaat de online supermarkt boodschappen bezorgen vanuit een fulfilmentcentrum van 30.000 vierkante meter in Dordrecht. 

Onlangs kondigde Picnic al distributiecentra in Zwolle en Ridderkerk aan. Nu volgt een locatie in Dordrecht. Vanuit hier wil Picnic meer huishoudens in Brabant en Zuid-Holland van boodschappen voorzien.

Het nieuwe distributiecentrum is gelegen op het nieuwe bedrijventerrein DistriPark Dordrecht, direct aan de A16. Het biedt werk aan ongeveer 300 tot 500 mensen. “Straks gaan we in gesprek met toekomstige medewerkers die op zoek zijn naar een baan met toekomstperspectief in een sterk groeiend bedrijf met mooie doorgroeimogelijkheden”, aldus medeoprichter van Picnic Michiel Muller.

Picnic bezorgt inmiddels boodschappen bij ruim 850.000 klanten, verdeeld over 170 Nederlandse plaatsen. Ruim zes jaar geleden ging de websuper van start in Amersfoort, om vervolgens gestaag uit te breiden naar grote en kleinere plaatsen in ons land. Onlangs waren Lansingerland, Pijnacker en Leeuwarden nog aan de beurt.

Gerelateerde artikelen