Picnic bezorgt nu in heel Düsseldorf
E-commerce 27.01.2020 | Branchenieuws

Picnic bezorgt nu in heel Düsseldorf

Picnic gaat in heel Düsseldorf boodschappen bezorgen. De online supermarkt bouwt momenteel een extra bezorghub om de uitbreiding in de Duitse stad te faciliteren. 

Picnic was al actief in Düsseldorf, maar bezorgde vooralsnog in een klein deel van de stad. Om de meer dan 180.000 huishoudens te kunnen bedienen, was extra capaciteit nodig, aldus Frederic Knaudt, Picnic-baas in Duitsland. “In het begin heeft het zoeken naar een geschikte locatie ons lange tijd verhinderd. Eind februari kunnen we nog alsnog op schema leveren", zegt Knaudt in de Rheinische Post

Picnic is sinds 2018 in Duitsland actief en bezorgt er nu in zo'n tien (kleine) steden. "Voor ons is Düsseldorf veruit het grootste bezorggebied," zegt Knaudt over de uitbreiding in de stad. "Natuurlijk is dit een uitdaging, omgekeerd is de interesse hier ook erg hoog, wat we kunnen zien aan de vele registraties."

De bezorgservice heeft nu 70.000 klanten bij onze oosterburen. Circa 30.000 huishoudens staan nog op de wachtlijst van Picnic. De online super zegt meer klanten te willen bedienen. "Maar onze mogelijkheden worden beperkt door de opbouw van personeel en voertuigen", aldus Knaudt.


Plaats een reactie (0)

Reageren