Picnic bezorgt in heel Utrecht
10.06.2016 | Branchenieuws

Picnic bezorgt in heel Utrecht

Online supermarkt Picnic bezorgt voortaan vanuit twee logistieke hubs in heel Utrecht. De super is zo succesvol in Leidsche Rijn, waar het sinds april actief was, dat het heeft besloten het bezorggebied versneld uit te breiden. 

“We begonnen een paar weken geleden in Leidsche Rijn met het doel ervaring op te doen in Utrecht en vanaf vandaag is Picnic beschikbaar in heel Utrecht”, aldus mede-oprichter Michiel Mulle rover de uitrol. “Er werd zo positief op gereageerd door klanten dat we besloten hebben versneld uit te rollen naar de rest van de stad.”
 
Tienduizend klanten in negen maanden tijd

Picnic werd vorig jaar gelanceerd in Amersfoort. Binnen negen maanden tijd heeft het 10 duizend klanten aan zich weten te binden, zo liet de supermarkt vandaag weten. Onduidelijk is of Picnic uiteindelijk streeft naar landelijke dekking. Wel liet mede-oprichter Frederik Nieuwenhuys eerder weten dat er op termijn waarschijnlijk een tweede distributiecentrum bijkomt op de as Amsterdam-Den Bosch. Als de groei van Picnic doorzet, zou de online super namelijk uit het huidige distributiecentrum in Nijkerk groeien.

Redactie LogistiekProfs 

Blijf altijd op de hoogte
Meld jezelf aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends, innovaties en ontwikkelingen uit de branche.


Plaats een reactie (0)

Reageren