Packaly opent bezorgplatform voor alle retailers
E-commerce 28.01.2020 | Branchenieuws

Packaly opent bezorgplatform voor alle retailers

Utrechtse bezorgdienst Packaly heeft zijn platform opengezet voor alle retailers. Zij kunnen online bestellingen via Packaly binnen het uur bij de klant laten bezorgen. De eerste retailer die met de last mile-dienst werkt is Decathlon. 

Packaly wil on demand delivery beschikbaar maken voor retailers in food en non-food, zoals Deliveroo en UberEeats dat doen voor restaurants. Winkels kunnen Packaly integreren in hun webwinkel en aanbieden in het afrekenproces. De winkel zorgt dat de producten worden verzameld, waarna de Packaly-koerier het pakket ophaalt en binnen een uur bij de klant bezorgt. 

Het platform van Packaly ging eind 2019 live. Al snel daarna volgde een eerste samenwerking tussen Decathlon en de startup. Vooralsnog gaat het om een proef.

Ondertussen werd gewerkt aan uitbreiding van het platform; Packaly is sinds vandaag beschikbaar voor alle retailers in steden waar het actief is. Dat is nu alleen nog in Utrecht. De komende tijd wil het bedrijf uitbreiden naar meer steden in Nederland. 


Plaats een reactie (0)

Reageren