Paazl wil met nieuwe CEO Europees marktleider worden
ICT 12.08.2019 | Branchenieuws

Paazl wil met nieuwe CEO Europees marktleider worden

Jan-Willem Roest, voorheen werkzaam bij PayPal, wordt de nieuwe CEO van Paazl. Onder zijn leiding wil het bedrijf wil verder innoveren in de bezorgindustrie en Europees marktleider worden.

Roest nam in juni afscheid van PayPal, waar hij bijna tien jaar werkte. In augustus treedt hij aan als nieuwe CEO en aandeelhouder van Paazl, dat verzendsoftware aanbiedt. Hij vervangt oprichters Bernard Schreiner en Ramon Keijsers, die actief blijven in het managementteam. 

Met de software van Paazl kunnen webwinkels gepersonaliseerde bezorgopties aanbieden bij de checkout. Deze software wordt automatisch gekoppeld aan de software van vervoerders als PostNL, UPS, DHL, bpost en Red je Pakketje. 

Groei is een belangrijke prioriteit van Paazl, dat momenteel zo'n honderdvijftig klanten heeft. Het Nederlandse techbedrijf is op jaarbasis betrokken bij meer dan twintig miljoen wereldwijde verzendingen. Dat moeten er in rap tempo meer worden. “Binnen drie tot vijf jaar wil ik Paazl laten uitgroeien tot Europees marktleider”, zegt Roest tegen Ecommerce News. Naast Nederland richt Paazl zich bij de aanwas van nieuwe klanten vooral op Duitsland, Frankrijk en England. 

Plaats een reactie (0)

Reageren