Paazl krijgt miljoenen groeigeld
11.07.2017 | Branchenieuws

Paazl krijgt miljoenen groeigeld

Paazl heeft enkele miljoenen investeringsgeld ontvangen van 5sqare uit Laren. Paazl, leverancier van logistieke technologie voor online retailers, wil met het nieuwe kapitaal uitbreiden in het buitenland. 

Paazl ontwikkelt software waarmee webwinkels en vervoerders aan elkaar worden gekoppeld. Daardoor kunnen webwinkels verschillende logistieke opties van vervoerders aanbieden. Dat doet het bedrijf onder meer voor Blokker, Omoda, Scotch & Soda en Suitsupply. Paazl denkt dat de technologie van pas kan komen voor winkels die internationaal handel bedrijven en daardoor al met verschillende internationale verzenders werken.

In een persbericht stelt ceo Bernard Schreiner dat het bedrijf met de investering van 5square de financiële slagkracht heeft om uit te breiden. "Op eigen kracht hebben we de afgelopen jaren doorlopend double-digit groei bereikt, maar onze ambities reiken verder. E-commerce maakt de wereld in een rap tempo kleiner, en daar willen we bij Paazl op onze manier graag aan bijdragen." Paazl wil zich allereerst richten op verdere uitbreiding van het vervoersaanbod in Europa, Azië en Noord-Amerika. "Ook staat connectiviteit met andere software hoog op de agenda. Van populaire e-commerce platforms als Salesforce Commerce Cloud en SAP Hybris tot veelgebruikte WMS en ERP software. Hierbuiten ligt de focus op het aantrekken van de juiste mix van talent en ervaring binnen onze groeiende organisatie."

Redactie LogistiekProfs
Afbeelding: Oprichters Bernard Schreiner en Ramon Keijsers

Plaats een reactie (0)

Reageren