Paazl breidt uit naar Duitsland
E-commerce 18.10.2018 | Branchenieuws

Paazl breidt uit naar Duitsland

Het Nederlandse Paazl breidt uit naar Duitsland. De leverancier van logistieke technologie voor online retailers wil in het eerste kwartaal van 2019 bij onze oosterburen actief zijn.

Dat meldt de leverancier op Twitter. Paazl heeft een team aangesteld dat momenteel hard werkt aan de lancering van de e-commerce oplossing in Duitsland. 

Paazl ontwikkelt software waarmee webwinkels en vervoerders aan elkaar worden gekoppeld. In Nederland werkt het bedrijf voor klanten als Omoda, Suitsupply en Scotch & Soda. 

In juli 2017 ontving Paazl een miljoeneninvestering van 5sqare uit Laren. Toen liet het bedrijf al weten dat uitbreiding naar andere markten hoog op de prioriteitenlijst stond, in Europa, Azië en Noord-Amerika. "Op eigen kracht hebben we de afgelopen jaren doorlopend double-digit groei bereikt, maar onze ambities reiken verder", zei ceo Bernard Schreiner in een persbericht. "E-commerce maakt de wereld in een rap tempo kleiner, en daar willen we bij Paazl op onze manier graag aan bijdragen." 

Plaats een reactie (0)

Reageren