Overname SNEL Shared Logistics door Vos Logistics definitief
Transport & Distributie 10.01.2020 | Branchenieuws

Overname SNEL Shared Logistics door Vos Logistics definitief

De overname van SNEL Shared Logistics door Vos Logistics is deze week afgerond. Door de acquisitie stijgt de opslagcapaciteit van Vos Logistics naar 315.000 vierkante meter en 1400 trekkende eenheden. 

De twee bedrijven maakten de geplande overname begin december bekend. Vos Logistics uit Oss wil verder groeien op het gebied van fijnmazige distributie, warehousing en crossdocking van goederen, voornamelijk gericht op B2B, retail, e-fulfilment en thuisleveringen. De activiteiten van SNEL Shared Logistics sloten daarbij aan; met een locatie van 65.000 vierkante meter in Woerden was het bedrijf goed gepositioneerd in de Randstad en in staat winkels, bedrijven en consumenten efficiënt te beleveren. De locatie in Woerden biedt Vos Logistics tevens de mogelijkheid voor warehousing en orderfulfilment voor klanten.

Afgelopen weken werd de transactie goedgekeurd door de ACM en de ondernemingsraden van beide bedrijven. Vos Logistics en SNEL Shared Logistics zeggen positieve reacties te hebben ontvangen van klanten, personeel en overige partijen. Peter de Vries, Directeur SNEL Shared Logistics: “In combinatie kunnen we beter meegroeien met onze klanten en sneller stappen zetten op het gebied van innovatie en verduurzaming.”


Plaats een reactie (0)

Reageren