Oud-Ahold topman aan de slag bij Cornelissen Groep
08.06.2017 | Branchenieuws

Oud-Ahold topman aan de slag bij Cornelissen Groep

Mark van der Drift is per 1 juni aangesteld als directeur van logistiek dienstverlener Cornelissen Groep. Hij neemt het stokje over van Henk Cornelissen, de derde generatie van het familieconcern. 

In zijn vorige functie werkte Van der Drift als senior director Transport & Inbound Logistics bij Ahold Delhaize. Daarvoor was hij manager transportbij Ahold. Als algemeen directeur bij Cornelissen gaat Van der Drift zich naar eigen zeggen focussen op verdere professionalisering van de organisatie. “Betere logistiek, dat is onze drijfveer. Daarmee zijn we groot geworden. Door slimme en duurzame innovaties, een optimale dienstverlening aan onze klanten en continue aandacht voor elke schakel in de keten combineren we de kracht en warmte van het familiebedrijf met nieuwe ideeën voor de toekomst", aldus de nieuwe directeur. 

De Cornelissen Groep telt zo'n 300 medewerkers en verzorgt distributie en warehousing voor de retail- en pharma sector. Henk Cornelissen blijft ook na zijn aftreden betrokken bij het familiebedrijf uit Nijmegen.

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren