Onderzoek: waarom automatiseer jij?

Logistiekprofs op 9 september 2021 | 2 minuten leestijd

Automatisering is voor veel bedrijven vanzelfsprekend. Maar welke bedrijfsstrategie ligt hieraan ten grondslag? En welke informatiebronnen helpen je in de zoektocht naar innovatieve oplossingen? Met jouw input brengen Jaarbeurs, advies- en implementatiebureau BLMC en Supply Chain Media BV voor ICT & Logistiek de behoeften van de markt in kaart. Invullen duurt maximaal 4 minuten. Help je mee?

Naar de survey

ICT & Logistiek

De resultaten worden rondom ICT & Logistiek gepubliceerd. De vakbeurs vindt dit jaar op 10 en 11 november in de Jaarbeurs, Utrecht. Het is hoog tijd om elkaar weer in het echt te zien, want de sector staat voor grote uitdagingen. Plotselinge schommelingen in vraag en aanbod, klimaatverandering en personeelstekorten; het is een kleine greep uit de thema’s die supply chains – en ongetwijfeld jouw bedrijf – bezig houden.  

Veerkrachtige sector

Met het thema ‘Resilient Logistics: agility and connectivity’ is het gezamenlijke doel tijdens ICT & Logistiek: een veerkrachtige logistieke sector die klaar is voor de toekomst. Verwacht een beursvloer vol slimme oplossingen, inspiratie door topsprekers en seminars van de best in class. Zo delen supply chain directeuren van onder meer McDonald’s en netbeheerder Stedin openhartig hun eigen praktijkervaringen. En Red je Pakketje vertelt over de inzet van computersimulaties bij het bepalen van nieuwe locaties. 

Zien we je daar? Vanaf volgende week registreer je je gratis via de website van ICT & Logistiek


Gerelateerde artikelen