Nunner neemt 4pl-dienstverlener Caroz over
Transport & Distributie 13.05.2019 | Branchenieuws

Nunner neemt 4pl-dienstverlener Caroz over

Logistiek dienstverlener Nunner heeft zijn Limburgse evenknie Caroz overgenomen. Caroz blijft na de overname als onafhankelijke divisie binnen Nunner opereren.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Caroz, goed voor een jaaromzet van 200 miljoen euro, positioneert zich als controler tower specialist, oftewel 4pl-dienstverlener. Het bedrijf coördineert de logistiek van klanten, maar verzorgt transport of warehousing niet zelf. In dit segment is een sterke groei te zien, zegt Erwin Cootjans, topman van Nunner Logistics tegen het Eindhovens Dagblad. "Dankzij de overname van Caroz zijn we in staat om aan bestaande en nieuwe opdrachtgevers een volledig onafhankelijke oplossing aan te bieden.” Naast een hoofdkantoor in Venlo heeft Caroz vijf vestigingen in China. 

Nunner, dat een hoofdkantoor in het Brabantse Helmond heeft, biedt een geïntegreerd portfolio van logistieke diensten die de totale supply chain dekken. De laatste jaren heeft de logistiek dienstverlener zich toegelegd op goederenvervoer tussen China en Amsterdam. Vorige jaar opende het bedrijf daartoe een treinverbinding. 

Caroz blijft na de overname als zelfstandige divisie binnen Nunner opereren. De samenwerking zou zich vooral richten op kennisuitwisseling, onderzoek en ontwikkeling en IT-ontwikkeling. Topman Rudy Claessens blijft bij het concern betrokken als minderheidsaandeelhouder


Plaats een reactie (0)

Reageren