Nunner Logistics bouwt distributiecentrum in Gelderland
Bouw & Vastgoed 24.02.2020 | Branchenieuws

Nunner Logistics bouwt distributiecentrum in Gelderland

Nunner Logistics bouwt in het Gelderse 's-Heerenberg een nieuw distributiecentrum van 30.000 vierkante meter. De logistiek dienstverlener beschikt inmiddels over vijftien distributiecentra, in binnen- en buitenland. 

Het nieuwe pand is bedoeld voor nieuwe klanten, gericht op de fietsindustrie. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart door bouwbedrijven Van Wanrooij en Van Schijndel. Nunner verwacht er in het najaar van 2021 actief te zijn. "Of eerder als dat nodig mocht zijn. Het kan er in zeven maanden tijd staan'', zegt algemeen directeur Erwin Cootjans tegen het Eindhovens Dagblad. 

Volgens Cootjans maakt Nunner Logistics een sterke groei door, met name in de zeevracht en het vervoer per spoor. Momenteel zit het goederenvervoer per trein in de lift omdat er vanwege het coronavirus geen vrachtvliegtuigen van en naar China gaan. De vestiging in Zwitserland, waarvandaan het railvervoer in Europa en Azië wordt georganiseerd, ontwikkelt zich dan ook goed. 

Nunner heeft een nieuwe financieel bestuurder aangetrokken om de groei in goede banen te leiden. Teun van Asten, voorheen werkzaam bij RSM Nederland, werkt sinds begin februari als CFO op het hoofdkantoor in Helmond. 

Afbeelding: distributiecentrum van Nunner Logistics in Litouwen.

Plaats een reactie (0)

Reageren