Nieuws over uw aanwezigheid op Logistica? Mail het ons!

Logistiekprofs op 10 September 2015

Van 10 tot en met 13 november vindt in de Jaarbeurs de vakbeurs Logistica plaats. De komende periode houden wij u op LogistiekProfs op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom de beurs. 

Uw Logistica nieuws 
Staat u als leverancier op de beurs en presenteert u daar een nieuw product of een innovatie?Mag de beursbezoeker uw stand absoluut niet missen? Wij horen het graag! Nieuws over uw aanwezigheid op Logistica kunt u mailen naar redactie@logistiekprofs.nl. Wij plaatsen het dan voor u online. 

Al het Logistica nieuws leest u hier terug.

Nieuwsbrief tijdens Logistica 
Tijdens de beurs zullen wij uw dagelijks via onze nieuwsbrief op de hoogte houden over alle ontwikkelingen op Logistica. Onze nieuwsbrief is gevuld met nieuws, achtergrondartikelen, interviews en een dagelijks videojournaal. Valt de nieuwsbrief nog niet bij u op de digitale mat maar wilt u wel de hoogte blijven? Dan kunt u zich hier aanmelden!  

LogistiekProfs theater 
Tijdens deze editie van Logistica is LogistiekProfs ook aanwezig met een eigen theater. In het LogistiekProfs theater kunt u 4 dagen lang terecht voor lezingen, debatten en presentaties over de meest uiteenlopende onderwerpen: van lezingen over voorraadoptimalisatie tot debatten over de toekomst van online supers. U kunt zich hier laten inspireren en informeren. Bent u expert op een bepaald vakgebied en wilt u uw kennis tijdens in het LogistiekProfs theater delen? Er zijn nog een paar plekjes vrij. Mail naar redactie@logistiekprofs.nl en wie weet deelt u uw expertise tijdens Logistica met andere logistiek professionals. 

Redactie LogistiekProfs