Nieuwe directeur voor Logistiekconcurrent.nl
11.06.2018 | Branchenieuws

Nieuwe directeur voor Logistiekconcurrent.nl

AFL Groep heeft Hugo de Bie benoemd tot algemeen directeur. Hij komt aan het roer te staan van de logistieke webshops Logistiekconcurrent.nl en Logistiekdirect.be. 

AFL groep is de moedermaatschappij van AFL Nederland en AFL Belgium, met een hoofdkantoor en centraal magazijn in Venhorst en verkoopkantoren in Uden en Antwerpen. Met ruim veertig medewerkers bedient de retailer zakelijke klanten in de transport en logistieke sector in Nederland en België.

Bart en Thijs Sanders, oprichters van het bedrijf, zien de aanstelling van De Bie als algemeen directeur en mede-aandeelhouder als een 'logische stap'. “Hugo kent alle ins en outs van de retail en de logistieke markt. Hij heeft ruime retail ervaring opgedaan in de logistiek, commercie en algemeen bestuur in diverse management en directiefuncties bij Blokker en Xenos."

Samen met het team zal De Bie zich richten op de kernwaarden van het bedrijf, stellen de oprichters. "Met zijn expertise hebben we de juiste man in huis om de beoogde expansie vorm te geven. Groei in assortiment, uitbreiding in omnichannel kanalen en verdere internationalisering zijn ambities die het bedrijf voor ogen heeft.”


Plaats een reactie (0)

Reageren