Nieuwe Chief Operations Officer voor DACHSER
Personeel & Arbeidsmarkt 23.01.2018 | Branchenieuws

Nieuwe Chief Operations Officer voor DACHSER

DACHSER Air & Sea Logistics heeft Jochen Müller aangetrokken als Chief Operations Officer (COO). Müller volgt Thomas Reuter op, die na 39 jaar bij de logistiek dienstverlener eind vorig jaar met pensioen ging. 

Müller is op 1 oktober 2016 bij DACHSER in dienst gekomen om zijn taak als COO voor te bereiden. Als COO Air & Sea Logistics en lid van de Executive Board zal Jochen Müller het werk van Thomas Reuter voortzetten. Tot zijn kerntaken behoren de verdere ontwikkeling van het intercontinentale lucht- en zeevrachtnetwerk en de koppeling daarvan met het Europese landvervoersnetwerk. 

Müller is afkomstig van Schenker Duitsland AG, waar hij als lid van de Executive Board verantwoordelijk was voor de regio Midden-Europa aangaande luchtvracht, sales (lucht- en zeevracht) en de logistiek voor wereldwijde verhuizingen, beurzen en sportevenementen.

Daarvoor was Müller CEO van de Britse dochteronderneming van Schenker, waar hij verantwoordelijk was voor weg-, lucht- en zeevracht en de beurslogistiek. "Jochen Müller heeft zich ingewerkt in onze bedrijfsstructuren en kent alle processen en uitdagingen van DACHSER op internationaal niveau"zegt Bernhard Simon, CEO van DACHSER.


Plaats een reactie (0)

Reageren