Nieuwe CEO voor Jungheinrich

Logistiekprofs op 13 september 2019 | 2 minuten leestijd

Jungheinrich heeft Lars Brzoska aangewezen als nieuwe CEO. Hij neemt het stokje over van Hans-Georg Frey, die de afgelopen twaalf jaar aan het roer stond van de intralogistieke specialist.

Ruim een jaar geleden kondigde Jungheinrich de plannen voor een verandering in het bestuur aan, om zo een soepele overdracht te realiseren. Op 1 september startte Brzoska officieel als Voorzitter van de Raad van Bestuur. 

De afgelopen jaren was Brzoska bij Jungheinrich verantwoordelijk voor Marketing & Sales en Techniek. De nieuwe CEO blijft verantwoordelijk voor Techniek tot Sabine Neuß per 1 januari 2020 die rol op haar neemt. 

Onder leiding van de nieuwe CEO zet Jungheinrich vol in op technologie. “Elektrische mobiliteit, digitalisering en automatisering zijn belangrijke pijlers in de intralogistieke branche”, aldus Brzoska. “Samen met het team gaan wij er voor zorgen dat onze leiderschapsrol verder wordt uitgebreid en dat nieuw marktpotentieel wordt aangeboord. Kijkend naar de toekomst, willen we leidende producten en oplossingen bieden, die van significante waarde zijn voor ons klanten. Daarom zetten wij groots in op de technologieën die het verschil maken, zoals lithium-ion accu’s en digitale oplossingen.”

Gerelateerde artikelen