Nieuw distributiecentrum voor 4 Seasons Outdoor

Logistiekprofs op 1 juli 2022 | 1 minuut leestijd

Tuinmeubelenleverancier 4 Seasons Outdoor betrekt in Beuningen een nieuw distributiecentrum. De activiteiten in de Benelux hebben de afgelopen jaren een dusdanige vlucht genomen dat er behoefte is aan meer ruimte. Bovendien denkt de B2B-leverancier, die nu vanuit drie locaties opereert, de logistieke activiteiten efficiënter te kunnen inrichten.

Het nieuwe distributiecentrum in Beuningen wordt ontwikkeld door Aan de Stegge Twello. Het pand krijgt een vloeroppervlakte van 12.000 vierkante meter over drie bouwlagen. Daarmee breidt 4 Seasons Outdoor de huidige capaciteit flink uit. De bestaande magazijnruimte wordt deels naar Beuingen verplaatst. 

Het gebouw krijgt een groot platform op de begane grond om uitgaande orders klaar te zetten. Ook de online consumentenbestellingen komen hier te staan. Op de nieuwe locatie worden dagelijks containers uit landen als Indonesië en China gelost, materialen opgeslagen en vrachtwagens van dealers beladen. Vanuit Beuningen worden klanten in de Benelux beleverd, maar er vinden ook afhandeling voor andere landen plaats. 

Begin volgend jaar wordt gestart met de bouw. De oplevering van het pand staat nog voor de zomervakantie van 2021 gepland. 

Gerelateerde artikelen