Nieuw dashboard van FourKites biedt klanten inzicht op maat

Logistiekprofs op 26 september 2023 | 2 minuten leestijd

FourKites introduceert My Workspace, een aanpasbaar dashboard dat samenhangende inzichten uit de gehele FourKites-productsuite weergeeft in één uniform overzicht. Dit stelt gebruikers in staat om sneller dan ooit toegang te krijgen tot kritieke supply chain inzichten, terwijl het FourKites-platform wordt gebruikt als een ‘single source of truth’ voor de hele organisatie – van operationele gebruikers tot directie.

“Onze klanten vertrouwen op FourKites voor bedrijfskritische inzichten in verschillende rollen en teams binnen hun organisatie – inclusief de directiekamer, waar gesprekken over supply chains nu routine zijn”,  zegt Priya Rajagopalan, chief product officer bij FourKites. “My Workspace biedt de inzichten om die gesprekken te voeden, wat resulteert in meer zichtbaarheid en controle over kritieke elementen van de supply chain van een bedrijf.”

Zodra ze inloggen op het platform, zien gebruikers via een volledig aanpasbare interface direct een momentopname van rolspecifieke supply chain-data. My Workspace is geïntegreerd in FourKites’ productsuite, waardoor gebruikers informatie kunnen zien zoals on-time prestaties, emissies per modus en nog veel meer – alles in een enkel overzicht.

Leidinggevenden

Leidinggevenden en operationele gebruikers kunnen My Workspace configureren voor hun unieke gebruik. Leidinggevendenvertrouwen steeds meer op realtime inzichtgegevens voor strategische initiatieven, zoals het verbeteren van de klantervaring en het bereiken van CO2-neutraliteit. Om deze initiatieven te ondersteunen, toont My Workspace inzichten op basis van variabelen zoals voltooide zendingen, orders, afspraken en tijdslots. Daarmee kunnen leidinggevenden trends in de tijd kunnen volgen, de voortgang van hun prioritaire initiatieven bijhouden en eenvoudig rapporteren aan belanghebbenden.

Operationele gebruikers kunnen hun weergave aanpassen om realtime inzichten uit het hele FourKites platform te tonen, zodat ze uitzonderingen efficiënt kunnen beheren en snel beslissingen kunnen nemen over actieve of geplande orders, verzendingen, afspraken en meer.

Gerelateerde artikelen