MotracLinde is best presterende heftruckwerkgever
16.11.2016 | Branchenieuws

MotracLinde is best presterende heftruckwerkgever

MotracLinde is mag zichzelf Best Presterende Werkgever van 2016 noemen in de categorie Heftrucks. De heftruckspecialist ging met de prijs van het Nationale Business Succes Award (NBSA) naar huis door zijn ‘sterke positionering en uitstekende reputatie’.

Bij de toekenning van de jaarlijkse award beoordeelt NBSA bedrijven in de verschillende branches op expertise, onderscheidend vermogen, innovatievermogen, ambitie, continuïteit, winst/omzet en groein in fte. “MotracLinde weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Gedrevenheid, durf en visie, plus een sterke focus op de cliënt maken van deze organisatie een topper”, licht de Nominatiecommissie toe. 

Medewerkers als spil van het bedrijf

Als werkgever weet Motraclinde zich volgens de commissie te onderscheiden met een gericht aannamebeleid en de verantwoordelijkheid die het zijn medewerkers geeft. Hierdoor is het ziekteverzuim bij het bedrijf relatief laag. Er zou veel aandacht zijn voor training en opleiding en de directie richt zich op heldere en open communicatie. “Al het nieuws wordt gedeeld en informatie is altijd openbaar, samen met uitgebreide uitleg over het hoe en waarom. Het management biedt volop kansen op ontwikkeling, straalt vertrouwen uit en zorgt ervoor dat alle mensen zich gehoord voelen. En, laat een toekomst zien die uitdagend en aantrekkelijk is. Dit alles resulteert in directe betrokkenheid in alle lagen van de organisatie”, aldus de jury. “MotracLinde is in alle opzichten een outperformer die zich realiseert dat mensen het daadwerkelijke kapitaal van de onderneming vertegenwoordigen.”

Redactie LogistiekProfs

Plaats een reactie (0)

Reageren