MotracLinde benoemt nieuwe Algemeen Directeur

02.06.2017 | Branchenieuws | 767 keer bekeken
MotracLinde benoemt nieuwe Algemeen Directeur

Rob Schram is benoemd tot Algemeen Directeur bij MotracLinde. Schram vervangt Erik van Leeuwenstijn, voorheen algemeen directeur van zowel MotracLinde als de Duitse Linde dealer Pelzer Fördertechnik GmbH. Van Leeuwenstijn legt zijn functie bij MotracLinde neer om volledig op de Duitse Linde dealer te kunnen richten.

Schram is sinds 1998 werkzaam in verschillende functies bij de Volvo group. In zijn laatste functie was hij Managing Director van Bas Truck Center. "Daar heeft hij gezorgd voor een optimale dienstverlening voor haar klanten in de transport en logistiek sector", aldus MotracLinde in een persbericht. 

Ook bij de afdeling Sales vond een wissel van de wacht plaats. Geurt de Groot is per 1 mei gestart als Sales Director bij MotracLinde. De Groot, afkomstig van Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe, is verantwoordelijk voor de gehele salesorganisatie en neemt daarmee de functies van Joop Uijlen (Director Key Accounts & Solutions) en Mathijs Korthals Altes (Manager Sales & Fleet) over. 

Redactie LogistiekProfs

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de LogistiekProfs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren