Modemerk Chiquelle verhuist logistiek naar Nederland
10.01.2020 | Branchenieuws

Modemerk Chiquelle verhuist logistiek naar Nederland

Zweeds modemerk Chiquelle heeft haar logistieke operatie in het nieuwe jaar van Zweden naar Nederland verhuisd. Het merk werkt vanuit Almere samen met logistiek dienstverlener Bleckmann. 

De logistiek voor alle Europese activiteiten van Chiquelle wordt voortaan vanuit een pand op het XL Businesspark in Almelo verzorgd. Het merk spreekt van een 'strategische locatie in het centrum van Europa's economische hart'. de verhuizing van Zweden naar Nederland duurde tien dagen. Sinds 7 januari is Chiquelle actief in het distributiecentrum in Almelo.

Vanuit Nederland hoopt Chiquelle te groeien in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De samenwerking met Bleckmann, dat gespecialiseerd is in fashion logistiek, moet bijdragen aan die groei. "We hebben al lang ambitieuze groeiambities, maar we wisten dat het noodzakelijk was om ook voor de toekomst een winstgevende en duurzame ontwikkeling veilig te stellen. We verwachten onze distributiekosten met een derde te verlagen en meer tijd vrij te maken om ons te concentreren op andere kernonderdelen van het bedrijf, zoals ontwerpen en producties", aldus Pouya Boland, co-founder en CEO van Chiquelle.


Plaats een reactie (0)

Reageren