Medicijngroothandel Brocacef verdubbelt capaciteit in Eindhoven
Bouw & Vastgoed 12.08.2020 | Branchenieuws

Medicijngroothandel Brocacef verdubbelt capaciteit in Eindhoven

Medicijngroothandel Brocacef heeft zijn distributiecentrum in Eindhoven fors uitgebreid. De nieuwbouw, die ondanks de coronacrisis twee maanden eerder werd opgeleverd dan gepland, zorgt voor een verdubbeling van de capaciteit. 

Medio 2019 werd gestart met de bouw van een nieuw deel aan het bestaande distributiecentrum in Eindhoven. Brocacef nam de uitbreiding van 8.500 vierkante meter onlangs in gebruik. Een deel van het distributiecentrum wordt gebruikt als bulkopslag voor de groothandel. De transportafdeling van de medicijngroothandel is ook naar Eindhoven verhuisd. Daarmee wordt alle activiteiten onder één dak verzorgd.

In het distributiecentrum Eindhoven heeft Brocacef duurzame toepassingen doorgevoerd om te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau. Zo is het pand voorzien van zonnepanelen en is het nieuwbouw gasloos. Daarnaast is het opgeleverde nieuwbouwdeel voorzien van slimme ledverlichting en luchtverwarming. Mechanische deuren dragen verder bij aan kostenbesparingen en moeten de belasting op het milieu verminderen.

Plaats een reactie (0)

Reageren