McDonald's gaat thuisbezorgen in Nederland
10.05.2017 | Branchenieuws

McDonald's gaat thuisbezorgen in Nederland

McDonald's gaat vanaf volgende maand in Nederland thuisbezorgen. Dat meldt het Algemeen Dagblad op basis van bronnen dichtbij de fastfoodketen.

De Amerikaanse gigant zag eerdere jaren van thuisbezorging af, mede door de uitdaging om het voedsel gedurende de rit warm te houden. Door het oprukken van maaltijdbezorgers als Deliveroo en UberEATS lijkt het nu zijn strategie te veranderen. Eind vorig jaar kondigde McDonald’s al aan in de VS te gaan bezorgen. Komende maand volgen Groot-Brittannië en Nederland.

Zo’n driekwart van de Nederlanders woont binnen een straal van vijf kilometer van een McDonald's filiaal. Zeker in grote steden is het daarom haalbaar om het eten snel te bezorgen. De fastfoodketen geeft tegenover het AD geen verdere details over de nieuwe service. “Thuisbezorgen is al beschikbaar in vele landen waar wij gevestigd zijn. We kijken er naar uit onze gasten dit gemak en deze extra beleving te bieden'', zegt een woordvoerster. “Zodra we hier in Nederland meer over kunnen vertellen, zullen we dat delen.''

Redactie LogistiekProfs
Afbeelding: napocska / Shutterstock.com

Plaats een reactie (0)

Reageren