16.07.2015 | Branchenieuws

Marco Mulder laat volwassen Tallgroup los

In de afgelopen jaren hebben Marco Mulder en Hubert Verheul samen een sterk bedrijf met sterke merken opgebouwd. Al snel ontstond de Tallgroup waaronder Tallpack Belgium, Tallpack Bulgaria en Tallconsult als succesvolle werkmaatschappijen naast het sterke Tallpack International opereren.  In tijden waar de economie niet op ieders hand was hebben de heren Mulder en Verheul met een sterk team het bedrijf laten groeien.

> Download de algemene brochure voor meer informatie over Tallpack.

Nu is het tijd voor een volgende stap. Marco Mulder (commercieel directeur/DGA)  vertrekt bij de Tallgroup als directielid. Hubert Verheul  (technisch directeur/DGA) wordt daarmee algemeen directeur/DGA. Door de krachtige positie van de Tallgroup zijn een aantal veranderingen mogelijk. Tallpack International zal hierdoor als organisatie groeien; personeelsuitbreiding en een nog completer leveringsprogramma. Marco Mulder krijgt de kans om zich te wijden aan een andere droom die hij naast de Tallgroup altijd heeft gekoesterd: monumental estate.

Hubert Verheul: “Ik ben erg verheugd dat Marco Mulder betrokken blijft bij de Tallgroup door plaats te nemen in de Raad van Advies. Naast Jim Donkers zal Marco Mulder de Tallgroup blijven ondersteunen met zijn scherpe visie en kennis. Het vertrek van Marco Mulder opent voor ons beide nieuwe deuren naar een mooie toekomst.”

17 jaar geleden
Op 1 juli 1998 richtten Hubert Verheul en Marco Mulder Tallpack International op. Met Tallpack International beantwoorden zij de vraag naar complete projectoplossingen. Systemen aan elkaar knopen. Voor de opdrachtgever een probleem oplossen. Doordat de opdrachtgever niet zelf allerlei machines hoeft te kopen en aan elkaar moet verbinden krijgt hij de zekerheid dat er een werkende eindverpakkingslijn wordt opgeleverd. Dat is de toegevoegde waarde, alles uit één hand.

Met de oprichting zijn de heren Verheul en Mulder drie maanden bezig geweest. Een vliegende start, waarbij zij gesteund werden door diverse leveranciers. Met de basisgedachte van Verheul en Mulder dat er altijd orders komen wanneer je goede service biedt en je je afspraken nakomt, is het bedrijf gegroeid tot een multinational met op dit moment 42 medewerkers. 

Plaats een reactie (0)

Reageren