Manhattan Associates lanceert cloud-native WMS
ICT 29.05.2020 | Branchenieuws

Manhattan Associates lanceert cloud-native WMS

Manhattan Associates heeft tijdens zijn jaarlijkse klantenconferentie Momentum Connect de komst van een volledig cloud-native Warehouse Management Systeem (WMS) aangekondigd. Door deze applicatiearchitectuur kunnen bedrijven automatisch en bijna grenzeloos opschalen bij fluctuaties in de vraag.

Het Manhattan Active WM is een cloud-native WMS dat niet geüpgrade hoeft te worden en volledig uit te breiden is op het gebied van data, diensten en UI. Het syteem is ontwikkeld op basis van gamificatietheorie en gedragswetenschappen. 

Gebruikersinterface

De oplossing beschikt over een nieuwe gebruikersinterface. Zo zijn de Manhattan WM Active Unified Control-schermen bedoeld voor managementteamleden, die hiermee kunnen visualiseren, diagnosticeren en actie kunnen ondernemen binnen de supply chain. Voor de dc-medewerkers biedt de mobiele applicatie een op apps gebaseerde ervaring. 

Uniforme distributietoepassing

Volgens Manhattan Associates zijn alle functies, inclusief labour management en slottingoptimalisatie, gestroomlijnd en opnieuw ontworpen om een uniforme distributietoepassing te creëren. Het bedrijf heeft machine learning in het systeem geïmplementeerd om de automatisering van het dc en personeel te orkestreren zodat het werk in distributiecentra geoptimaliseerd wordt. Het ingebouwde Warehouse Execution System (WES) coördineert ook het werk tussen combinaties van automatisering, robotica en medewerkers. Het Manhattan Automation Network zorgt voor een gecertificeerde integratie met aanbieders van dc-robotica binnen de branche.

Plaats een reactie (0)

Reageren