Magazijn Montapacking gaat in vlammen op Afbeelding: Montapacking
Warehousing 28.09.2018 | Branchenieuws

Magazijn Montapacking gaat in vlammen op

Het distributiecentrum van fulfilmentbedrijf Montapacking in Molenaarsgraaf is in de nacht van woensdag op donderdag verwoest door een brand. Omdat er op het moment van de brand niemand aan het werk was, zijn er geen gewonden gevallen.

De brand met een nog onbekende oorzaak werd iets voor vijven in de ochtend ontdekt. De bluswerkzaamheden konden niet voorkomen dat het pand in Molenaarsgraaf verwoest werd, meldt het bedrijf op de website. 

Bestellingen worden overgenomen door andere magazijnen

Montapacking is momenteel met man en macht aan het werk om de dagelijkse activiteiten voort te zetten. Het fulfilmentbedrijf heeft al een tijdelijk pand in Meerkerk tot zijn beschikking, dat zo snel mogelijk wordt ingericht. De werkzaamheden in de negen andere vestigingen van Montapacking gaan gewoon door. "Zij nemen de bestellingen van Molenaarsgraaf vrijwel volledig over. Dat is de kracht van decentralisatie: wanneer er een vestiging wegvalt, blijven er in ons geval nog 9 over om de zaak over te nemen. Ook de IT vormt geen enkel probleem", zegt directeur Edwin van der Ham. 

Klanten hebben prioriteit

Volgens Van der Ham hebben de klanten nu prioriteit. "Zij lijden hier het meest onder en we doen er alles aan om dat leed zoveel mogelijk te verzachten. Voor hen moet alles daarom echt zo snel en zo veel mogelijk doorgaan. Ze zijn ook in overleg met hun leveranciers om de verloren voorraden zo snel mogelijk aangevuld te krijgen." 


Plaats een reactie (0)

Reageren