Macropak weg; wat betekent dat voor Empack in de Jaarbeurs?
08.02.2016 | Beursnieuws

Macropak weg; wat betekent dat voor Empack in de Jaarbeurs?

Voor velen is al bekend dat Macropak niet meer bestaat, maar dat Empack daarvoor in de plaats komt in de Jaarbeurs na de overname van Easyfairs. Nog één keer alles op een rij: wat verandert er concreet? 

Vorig jaar stond de Empack in de Brabanthallen vooral in het teken van de overname van Macropak. Na meer dan 60 jaar houdt de beurs op te bestaan. De Empack blijft zo over en mag zich de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux noemen. 

In de oneven jaren blijven de Brabanthallen de locatie, waardoor de totale Nederlandse verpakkingsmarkt nog beter bereikt wordt. Utrecht was voor vele exposanten de beurs waar grotere verpakkingsmachines werden getoond. Na een intensief overleg is het helaas niet gelukt om Industrial Processing tegelijk met de Empack te organiseren. Om hieraan tegemoet te komen is er voor gekozen om Empack Utrecht 3 dagen te laten duren met een ruimere opbouwtijd en is Food Processing toegevoegd aan het programma.

Vertrouwen
Het vertrouwen blijkt wel uit het feit dat de hallen van de Jaarbeurs snel vollopen.  De beurs is, met nog een paar maanden te gaan, bijna volgeboekt! Momenteel hebben zich al 355 bedrijven ingeschreven!

Bij navraag op de laatste editie blijkt dat de bezoeker, naast het vinden van de juiste exposanten, steeds vaker komt om kennis op te doen. Actuele en relevante thema’s zullen daarom ingebracht worden op het evenement. VerpakkingsProfs verzorgt samen met Easyfairs een interessant programma aan sprekers. Speciale focus ligt op de onderwerpen: biobased verpakken, webretail verpakkingen, intralogistiek en printing van verpakkingen. 

VerpakkingsProfs mag zich sinds dit jaar officieel mediapartner van de Empack noemen. Bekijk onze website voor het laatste beursnieuws, live verslagen vanaf de beurs en iedere avond een beursjournaal met de nieuwste innovaties en ontwikkelingen.

Empack Utrecht is van 12 t/m 14 april in de Jaarbeurs Utrecht. Registreren kan hier.

Blijf altijd op de hoogte
Meld uzelf nu aan voor de LogistiekProfs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.


Plaats een reactie (0)

Reageren