Lubbers Logistics plaatst magnetische beschermhoeken in magazijnen

Logistiekprofs op 6 September 2016

De Lubbers Logistics Group heeft reflecterende, magnetische beschermhoeken geplaatst in haar opslagterreinen en magazijnen in binnen- en buitenland. De transporteur in de gas- en olieboor industrie wil met het plaatsen van de beschermhoeken de veiligheid op de werkvloer verbeteren.

De beschermhoeken komen van het bedrijf MagProtect en zijn voorzien van een magneet die ervoor zorgt dat ze op hun plek blijven. Het product kan op iedere constructie worden bevestigd en beschermt niet alleen tegen scherpe hoeken, maar zorgt door reflecterende folie en felle kleur ook voor een duidelijke markering voor chauffeurs. “De beschermhoek voorkomt beschadigingen aan producten en materieel en zorgt er tevens voor dat voorbijgangers en onze chauffeurs zich niet verwonden. Markering en bescherming zijn wettelijk verplicht en ook wij willen natuurlijk aan de moderne veiligheidsvoorschriften voldoen om een veilige werkomgeving te kunnen bieden aan onze medewerkers.”

De beschermhoeken zijn sinds twee jaar op de markt worden inmiddels in meer dan dertig landen gebruikt door bedrijven in de staalverwerkende industrie, de transport- en logistieksector en de bouwsector.

Redactie LogistiekProfs