LogistiekProfs: hét platform voor de logistiek professional

Logistiekprofs op 7 november 2014 | 3 minuten leestijd

LogistiekProfs is het nieuwe online informatieplatform voor professionals in de logistiek. U kunt op onze website terecht voor actualiteiten en tips omtrent logistiek, intern transport en goederenstroombeheersing in de Benelux.

LogistiekProfs is een nieuwe titel binnen JB Digital, de digitale tak van Jaarbeurs. Jaarbeurs is onder andere in de logistieke wereld bekend van de beurzen Logistica en ICT & Logistiek. Bart Strijker, verantwoordelijk voor de digitale strategie en de online merken licht toe; 'Wij binden communities en zijn van mening dat digitaal verbinden de basis is voor fysiek verbinden (beurzen, events). Met de lancering van het online platform LogistiekProfs zijn wij straks in staat om het gehele jaar door de dialoog te voeren met onze klanten en bezoekers in het logistieke vakgebied.’

LogistiekProfs wordt dagelijks aangevuld met actuele informatie en expertartikelen over trends en productontwikkelingen binnen het logistieke vakgebied. Deze content is onderverdeeld in de vakgebieden Material Handling, Warehousing, Distributie, Supply chain management, E-commerce en Bouw en Vastgoed. Bezoekers van de website kunnen eenvoudig doorklikken naar het vakgebied van hun keuze en zien welke informatie relevant voor hen is.

Daarnaast beschikt het platform over een agenda met een overzicht van alle evenementen binnen de logistieke branche. Professionals kunnen een profiel op de website aanmaken en hiermee reageren op nieuws of artikelen. Dit biedt hen tevens de mogelijkheid om met andere professionals en leveranciers in contact te komen.  Met het aanmaken van een profiel abonneren zij zich direct op de email-nieuwsbrief, die elke maand verschijnt. LogistiekProfs is tevens te volgen via de bekende social media kanalen.

Meeschrijven?
De redactie van LogistiekProfs is van mening dat er altijd wat te leren valt binnen de logistieke branche. We willen content bieden die bijdraagt aan een verbetering in de uitoefening van het logistieke vak en vinden het daarom belangrijk om professionals over hun expertise aan het woord te laten. De artikelen van deze professionals worden op onze site getoond in de kennisbank. Bent u gespecialiseerd in een bepaald vakgebied en wilt u dat delen met andere vakgenoten? Of heeft u een bepaald standpunt over een onderwerp waar u anderen graag over vertelt? Laat het ons weten en wie weet schrijft u binnenkort mee voor LogistiekProfs!

Over JB Digital
LogistiekProfs is een van de vijftien online platforms van JB Digital (de digitale tak van Jaarbeurs), de business partner van ondernemend Nederland. JB Digital is marktleider in B2B op het gebied van leadgeneratie. De digitale tak van Jaarbeurs laat zich niet afrekenen op bereik, maar op gegenereerde business.

Afbeelding: Toolstop