LogistiekProfs: het online platform voor de logistiek professional

Logistiekprofs op 13 november 2014 | 4 minuten leestijd

Bent u op zoek naar nieuws, trends, acties, innovaties en/of leveranciers uit het logistieke vakgebied? LogistiekProfs is het online platform voor professionals uit het logistieke vakgebied met betrouwbare en onafhankelijke informatie over logistiek. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet wat er speelt in uw vakgebied.

Wat komt u tegen LogistiekProfs?

Ook vindt u op LogistiekProfs innovaties, aanbiedingen en acties. Door op de homepage uw vakgebied in het keuzemenu rechts te selecteren kunt u gericht en snel zoeken op de website.

Leveranciers
De snelste manier om de juiste leveranciers uit het logistieke vakgebied te vinden is via het menu bovenaan de pagina naar ‘leveranciers’ te gaan. Hier krijgt u een overzicht van de meest populaire leveranciers op LogistiekProfs te zien. U kunt deze ook op alfabetische volgorde sorteren. Aan de linkerkant van deze pagina ziet u de productgroepen en vakgebieden staan. Door hier één van te kiezen kunt u specifiek zoeken naar een leverancier.
Bekijk alle leveranciers

Producten
Op de homepage van LogistiekProfs worden al een aantal producten getoond, te herkennen aan de blauwe gloed. De snelste weg om een overzicht te krijgen van alle producten die op LogistiekProfs staan is via het menu bovenaan de pagina. Wanneer u hier voor ‘producten’ kiest, krijgt  u de verschillende producten te zien, gesorteerd van nieuw naar oud. U kunt deze ook sorteren op populariteit, oud naar nieuw en alfabetische volgorde. Ook kunt u hier aan de linkerkant weer selecteren op productgroepen en vakgebieden.
Bekijk alle de producten

Acties en innovaties
Op de homepage zijn de acties en innovaties te herkennen aan het blauwe hoekje rechtsboven in de productpresentatie. Bij producten vindt u links bovenaan de pagina in het rode blok de acties en innovaties. Bij innovaties vindt u de nieuwste producttechnologieën, -accessoires en producten. Bij acties kunt u terecht voor kortingen op producten.
Bekijk acties
Bekijk innovaties