Logistieke sector is tijdschrift rijker
28.04.2016 | Branchenieuws

Logistieke sector is tijdschrift rijker

De logistieke sector krijgt er een nieuw landelijk tijdschrift bij. KennisDC Logistiek heeft onlangs een nieuwe magazine gelanceerd met de naam: Logistiek+. Het eerste exemplaar werd tijdens het congres ‘Big Data Small World’ uitgereikt.

In een persbericht laten de makers van het tijdschrift weten enthousiast te zijn over het nieuwe blad. “De zes KennisDC’s Logistiek, met elk eigen innovatieve logistieke thema’s, dekken samen heel Nederland af. Met hun expertise helpen zij én logistieke bedrijven in de regio om slimmer te plannen en organiseren – de basis van logistiek – én helpen zij de hogescholen, zodat zij slimmere studenten kunnen ‘afleveren’ die goed zijn aangehaakt op de logistieke beroepspraktijk.”

Logistiek+ is volgens de makers een magazine met een stille hint naar een extra verdiepingsslag waarmee de KennisDC’s de logistieke sector kwalitatief verder helpt bij innovaties. “Het tijdschrift biedt niet alleen een podium voor de kennis die lectoren en docentonderzoekers ontwikkelen, maar ook voor de kennis die studentonderzoekers en partners van de KennisDC’s uit het bedrijfsleven en de onderzoekswereld ontwikkelen. “

Het blad is vanaf april 2016 te verkrijgen en zal twee keer per jaar worden uitgebracht. Naast de geprinte versie, komen er ook publicaties online.

Redactie LogistiekProfs

Blijf altijd op de hoogte
Meld jezelf aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends, innovaties en ontwikkelingen uit de branche.


Plaats een reactie (0)

Reageren