Logistieke problemen bij MediaMarkt duren voort

Logistiekprofs op 3 July 2019

MediaMarkt kampt al tien dagen met een storing in het logistieke proces. Het concern zegt de oorzaken inmiddels in beeld te hebben. “We zijn de achterstand aan het inlopen.” 

Sinds vorige week regent het op sociale media klachten over vertragingen bij MediaMarkt. Consumenten die begin vorige week een airco of ventilator bestelden, ontvingen hun producten niet. MediaMarkt weet de vertraging aan een technische storing in het logistieke proces. Ook de verhuizing naar een nieuw distributiecentrum in Etten-Leur zou voor problemen hebben gezorgd. 

Tien dagen na de eerste klachten blijkt dat de vertragingen nog steeds niet zijn weggewerkt. Consumenten worden niet op de hoogte gebracht van de status van hun bestelling. Ook bij het annuleren van bestellingen treden problemen op. 

Woordvoerder Jeroen Baardemans zegt tegen de Telegraaf dat de oorzaken nu echt in beeld zijn. “We zijn de achterstanden aan het inlopen”, aldus Baardemans. MediaMarkt verwacht dat de problemen eind deze week, begin volgende week zijn opgelost.