Logistiekconcurrent.nl breidt magazijn fors uit
Warehousing 21.08.2018 | Branchenieuws

Logistiekconcurrent.nl breidt magazijn fors uit

Logistiekconcurrent.nl is aan het uitbreiden. De leverancier van logistieke gebruiksartikelen groeit naar eigen zeggen zo hard dat de huidige omvang van het magazijn niet meer voldoet. 

'Vandaag besteld = Morgen in huis'

Op de locatie in het Brabantse Venhorst bevinden zich zowel het kantoor als het magazijn van Logistiekconcurrent.nl en Logistiekdirect.be, beiden onderdeel van AFL Groep BV.  Met de uitbreiding van het magazijn groeit de beschikbare ruimte van 2.400 vierkante meter naar 4.000 vierkante meter. Het aantal palletplaatsen groeit tot 3.200. Hierdoor kan Logistiekconcurrent.nl hardlopende artikelen op voorraad houden en sneller leveren. Voor een groot aantal artikelen geldt dan 'Vandaag besteld = Morgen in huis'. 

Beloftes waarmaken

"Het is voor ons als bedrijf, en daarmee voor onze klanten, belangrijk dat we onze beloftes waar kunnen blijven maken", zegt algemeen directeur Hugo de Bie. "Dat betekent het continu voorradig houden van populaire artikelen in combinatie met razendsnelle verzending. Geen verrassingen en gewoon doen wat we beloven.”

De inrichting van het nieuwe magazijn is naar verwachting eind september afgerond. 


Plaats een reactie (0)

Reageren