Logistiek dienstverleners CB en Krijgsman gaan intensief samenwerken
Transport & Distributie 15.01.2019 | Branchenieuws

Logistiek dienstverleners CB en Krijgsman gaan intensief samenwerken

Logistiek dienstverleners CB en Krijgsman Public Warehousing gaan samenwerken op het gebied van value added logistics en transport. De partijen willen met de samenwerking de logistieke keten verkorten. 

CB richt zich als logistiek dienstverlener op de sectoren media en healthcare. Krijgsman Public Warehousing verzorgt vanuit Tiel de opslag, handling en distributie van boeken, consumptiegoederen en overige ‘droge’ non-food-artikelen. 

Onder value added logistics valt onder meer het stickeren en sealen van boeken. Vooral tijdens de drukke periodes levert de samenwerking op dit gebied veel op. "Eigenlijk bundelen we capaciteit", zegt Johan Krijgsman, directeur Krijgsman Public Warehousing. "Dat betekent dat we veel flexibeler zijn en pieken gemakkelijker kunnen opvangen. Vooral in het samenstellen van gecompliceerde pakketten en maatwerk voor de klant zijn we sterk."

Qua vervoer zal Krijgsman gebruik maken van het transport van CB. Laatstgenoemde gaat het vervoer tussen de vestigingen van Krijgsman en CB verzorgen. "Bij CB werken we graag samen met partijen in de keten. Op die manier zorgen we ervoor dat onze klanten nog sneller geholpen kunnen worden. Krijgsman en CB sluiten prima bij elkaar aan."

Afbeelding: Anne Rasmussen van CB en Wilma Costerus en Johan Krijgsman van Krijgsman Public Warehousing bij Krijgsman Public Warehousing in Tiel.

Plaats een reactie (0)

Reageren